Skip to main content

Με υπογραφή Κουλούρη η πρώτη νίκη του Ατρόμητου

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ευθύμη Κουλούρη, ο Ατρόμητος κατέγραψε απόψε την πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και φτάνοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κατάταξη.

Ο «Δικέφαλος» είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο 15λεπτο, αλλά δεν ήταν απειλητικός και αυτό το κατάλαβαν γρήγορα οι γηπεδούχοι, που άρχισαν σιγά-σιγά να επιδιώκουν την αντεπίθεση.

Στο 21΄ οι Περιστεριώτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μουνίθ βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έπιασε σωστά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, από λάθος των παικτών του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή Μουνίθ και Κουλούρης συνδυάστηκαν ιδανικά και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, με πλασέ, άνοιξε το σκορ επιστρέφοντας στα γκολ μετά τον Απρίλιο του 2019 και την περιπέτεια της Γαλλίας.

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο 52΄ απίστευτη διπλή ευκαιρία, με την κεφαλιά του Άκπομ ν΄ απομακρύνει στη γραμμή ο Στρούγγης, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Βαρέλα απέκρουσε ο Γιαννιώτης με το κεφάλι.

Κι ενώ ο «Δικέφαλος» πίεζε για την ισοφάριση, ο Κουλούρης «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 68΄ όταν δέχτηκε μαρκάρισμα στην περιοχή από τον Βαρέλα και ο διαιτητής Ευαγγέλου με τη συνδρομή του VAR έδειξε την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο «παθών», που ευστόχησε και διαμόρφωσε (όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια) το τελικό σκορ.