Skip to main content

Sold out στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ενώπιον ενός πολυπληθούς κοινού 40.000 θεατών, δηλαδή όσοι επιτρέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ το ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11, 19:30).

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, το εκδοτήριο που λειτουργεί από χθες στο σταθμό «Ειρήνη» και το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εξυπηρετούν πια το άνω διάζωμα και τις θύρες 8, 10, ενώ έχει γίνει sold out στις θύρες 33, 35, 1, 3, 7, 9, 11, 15, ενώ λίγα εισιτήρια έχουν μείνει στην 5Α και την 13.

Μαζί με τα 16.000 διαρκείας που διατέθηκαν φέτος, έχουν ήδη καλυφθεί περίπου οι 35.000 από τις 40.000 θέσεις, ενώ ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές της εβδομάδας.

Αγωνιστικά, ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε ρεπό στους παίκτες του σήμερα. Από το μέτωπο των τραυματιών και βάσει του προγραμματισμού από το ιατρικό επιτελείο, Τζαβέλλας και Αραούχο θα είναι έτοιμοι Πέμπτη με Παρασκευή, ενώ ο Τσούμπερ θα προσπαθήσει να μπει στο πρόγραμμα αύριο. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.