Skip to main content

Η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης τίμησε τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες

Η Ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα βραβεύθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης σε ένα τριήμερο γιορτής για το νησί των Κυκλάδων, παρουσία των πρωταθλητών της Παραολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο. 

Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμούς η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Αικατερίνη Μονογυιού, ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ενώ με μηνήματά τους χαιρέτησαν την εκδήλωση ο  υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, η  υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο βουλευτής Κυκλάδων με τη Ν.Δ., Γιάννης Βρούτση.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και απηύθυναν χαιρετισμούς απο πλευράς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο έπαρχος Θήρας κι εντεταλμένος αντιπεριφερειάρχης για θέματα Υγείας στις Κυκλάδες Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, ο πρώην δήμαρχος Νίκος Ζώρζος, ο επικεφαλής συνδυασμού και δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Ορφανός και η επικεφαλής συνδυασμού και δημοτική σύμβουλος Μαρία Αργυρού. 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο εκπρόσωπος και μέλος της Ολομέλειας της Παραολυμπιακής Επιτροπής Ιωάννης Βατικιώτης, ο οποίος τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του στο Παραολυμπιακό Κίνημα. 

Οι αθλητές – μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας που συμμετείχε στους αγώνες του Τόκυο 2020 και βραβεύθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης είναι οι: 

Κωνσταντινίδης Αθανάσιος, Προδρόμου Αθανάσιος, Μιχαλεντζάκης Δημοσθένης, Καρυπίδης Δημήτρης, Στεφανίδης Λεόντιος, Στεφανουδάκης Μανώλης, Σεβδικάλης Γιάννης, Σμαραγδή Στέλλα, Κωστάκης Ιωάννης, Παπαγγελής Νίκος, Στεφανίδης Λάζαρος, Κουλουμόγλου Πασχάλης, Πασχαλίδου Θεοδώρα, Λιάγκου Ανθή, Χατζηκυριάκος Μάριος, Ντούνης Βασίλης, Τσάκωνα Μαρία, Χριστάκης Παναγιώτης, Καραούζας Κωνσταντίνος, Λέργιος Αλέξανδρος και ο προπονητής Στίβου Σκαντζάκης Ιπποκράτης. 

Τις βραβεύσεις των αθλητών πραγματοποίησαν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Πολιτείας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. 

Οι αθλητές – μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας του Τόκυο 2020, στο πλαίσιο της βράβευσής τους, φιλοξενήθηκαν στη Σαντορίνη το τριήμερο 5-8 Νοεμβρίου και ξεναγήθηκαν στο νησί από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης σε αξιοθέατα του νησιού, ενώ συνάντησαν και συζήτησαν με μαθήτριες και μαθητές καθώς και με Α.Μ.Ε.Α. του νησιού μας.