Skip to main content

Βόλεϊ: Με Πάζαρτζικ ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα προς τους ομίλους

Στη Βουλγαρία βρίσκεται από χθες (2/11) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που απόψε (3/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Χέμπαρ Πάζαρτζικ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονται από πολύ καλή εμφάνιση κι εκτός έδρας επιτυχία στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Φοίνικα Σύρου, στοχεύουν σε μια ανάλογη παρουσία και τη νίκη.

Εφόσον αυτή έρθει, θα είναι το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και θα τους δώσει σαφέστατο πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου (19:00), στο Ρέντη.

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, υπογράμμισε:

«Το πρόσωπο που έχει δείξει η ομάδα, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ενόψει του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία αλλά και των υπόλοιπων που ακολουθούν. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως είναι μέσα στις δυνατότητές μας να φύγουμε το θετικό αποτέλεσμα και να φτάσουμε πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

Ο Σλοβένος κεντρικός διεθνής του Ολυμπιακού, Άλεν Παγένκ, σημείωσε:

«Η ομάδα από τη Βουλγαρία είναι ένας δυνατός αντίπαλος, που διαθέτει εμπειρία και παίκτες με πολύ καλό βιογραφικό. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη και να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στην έδρα μας».