Skip to main content

Με τα νέα αποκτήματα εναντίον της Λαμίας η ΑΕΛ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όλους του νεοαποκτηθέντες παίκτες που έχει στη διάθεσή της ΑΕΛ θα χρησιμοποιήσει ο Τζανλούκα Φέστα στο ματς που ξκεκινά στις 17:15 με την Λαμία.

Αν και νωρίτερα η επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ αποφάσισε την ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που απέκτησε η θεσσαλική ομάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εντούτοις οι «βυσσινί» υποστηρίζουν πως δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως από την Ομοσπονδία και σε κάθε περίπτωση θεωρούν ότι θα δικαιωθούν δικαστικά, ακόμη κι αν η αντίπαλός τους καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Από τους 10 νεοματραφέντες ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, στο φύλλο αγώνα έχουν δηλωθεί εννέα (εκτός είναι ο Μουκάντζο), εκ των οποίων οι Καρανίκας και Τσόσιτς είναι στον πάγκο και οι υπόλοιποι επτά (Γκράουρ, Μπεν-Χατίρα, Γιακιμόφσκι, Χουσίνο, Ακούνια, Μαξιμένκο και Κολομπίνο) στο αρχικό σχήμα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.