Skip to main content

Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με γκολ του Ιωαννίδη στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, ο Απόλλωνας Σμύρνης σημείωσε την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας για την 7η αγωνιστική στη Ριζούπολη 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχασε για δεύτερο συνεχές παιχνίδι.

Πρωταγωνιστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν ο Κώστας Κότσαρης, ο οποίος στο 90+3΄ απέκρουσε πέναλτι του Περέα, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή. Μετά το 25΄ οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλήσουν, χωρίς να το καταφέρουν.

Ο Φέστα προχώρησε σε τρεις αλλαγές με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Ιταλό τεχνικό να δικαιώνεται στο 48΄, καθώς η η ομάδα του άνοιξε το σκορ με τον Ιωαννίδη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Ντάουντα.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο αγώνας πήρε πιο γρήγορο ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν, αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.

Χωρίς ουσιαστικά ν΄ απειληθεί από τους αντιπάλους του ο Απόλλων Σμύρνης έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή του κι έφτασε στην πρώτη φετινή του νίκη, παίροντας βαθιά βαθμολογική ανάσα χάρις στον Κότσαρη.