Skip to main content

Η Τότεναμ σκόρπισε τη Σαουθάμπτον

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια εκπληκτική Τότεναμ νίκησε τη Σαουθάμπτον στο «St. Mary’s» με 4-1, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Το τρίποντο ήρθε μάλιστα με ανατροπή για τους «πετεινούς», καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Το ημίχρονο έληξε πάντως ισόπαλο, καθώς ο Ντέλε Άλι έκανε το 1-1 στο 19΄ και εν συνεχεία ο Χάρι Κέιν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στο 52΄.

Η αποβολή του Νέιθαν Ρέντμοντ (απευθείας κόκκινη) πέντε λεπτά αργότερα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την Τότεναμ, που εδραίωσε τη νίκη της με τα τέρματα των Χέουνγκ-Μιν Σον στο 85΄ και Ντέλε Άλι στο 87΄.

Με τη νίκη της η ομάδα του Λονδίνου έφτασε στους 36 βαθμούς και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, μειώνοντας στους τέσσερις από τη δεύτερη Λίβερπουλ, ενώ οι «Άγιοι» του Κλοντ Πιουέλ έμειναν όγδοοι με 24 βαθμούς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.