Skip to main content

Super League: Θρίαμβος του Πλατανιά (3-0) με Ατρόμητο

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς και συνέτριψε τον Ατρόμητο με 3-0, κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στο συγκεκριμένο διάστημα. 

Οι Κρήτες ήθελαν οπωσδήποτε τους βαθμούς και τους πήραν κατά τρόπο εμφατικό, απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων που γνώρισε δεύτερη συνεχή ήττα στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό αλλά όχι ανάλογες ευκαιρίες, αφού το άγχος ήταν εμφανές στις προσπάθειες των γηπεδούχων, όπως και η απουσία του Ούμπιδες από την επιθετική λειτουργία του Ατρόμητου.

Στην επανάληψη, όμως, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, ήταν πολύ επιθετικοί και κατόρθωσαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι στο δίλεπτο 68΄-70΄. 

Αφού στο 50ό και 51ο ο Γουνδουλάκης έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, στο 68΄ ο Καρυπίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Μπρίτο έδιωξε στη γραμμή αλλά ο δεύτερος βοηθός έτρεξε στη σέντρα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων για να νικήσει για δεύτερη φορά τον Γκορμπούνοφ, ενώ ήταν ο ίδιος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στο 84΄.