Ο Βαγγέλης Αγγέλου και η ΚΑΕ Άρης τερμάτισαν σήμερα (17/12) τη συνεργασία τους, κάτι που ήταν αναμενόμενο μετά τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα των «κιτρίνων» τη φετινή περίοδο.
Ύστερα από την ήττα στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα (61-71) και τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της μακεδονικής ομάδας, υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Αγγέλου, όπου αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας.
Η επίσημη ανακοίνωση είναι τυπικό θέμα, ενώ οι άνθρωποι του Άρη ήδη αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση, με φαβορί τον Γιάννη Καστρίτη, που αποχώρησε πρόσφατα από την Κύμη.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












