Skip to main content

Λιόλιος: Δεν θα ανεχθώ αδικίες από τους διαιτητές

Ο Βαγγέλης Λιόλιος παρουσίασε στους διαιτητές μπάσκετ της Αττικής και της Εύβοιας τον νέο επικεφαλής τους σε διοικητικό επίπεδο, Χρήστο Χριστοδούλου.

Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ξεκαθάρισε εξαρχής τη θέση του, υπογραμμίζοντας στους ρέφερι πως, εφεξής, δεν θα ανεχθεί την παραμικρή αδικία, καθώς αυτό θα έχει άμεση συνέπεια την απομάκρυνση του διαιτητή,

«Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν απ΄ αυτό, διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος», είπε.

«Όλα αυτά τα χρόνια είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω κι ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα κι εγώ από τη διαιτησία, αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας», πρόσθεσε ο κ. Λιόλιος.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Χριστοδούλου προέτρεψε τους διαιτητές «να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το 50-50 σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».