Skip to main content

Σε τροχιά πλέι οφ η ΑΕΛ, 2-0 τον Πανιώνιο

Με άνετη νίκη επί του Πανιωνίου (2-0), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, αποχαιρέτησε το 2019 η ΑΕΛ, που έφτασε στους 22 βαθμούς και ξαναμπήκε σε τροχιά πλέι οφ.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από ένταση και τις διαμαρτυρίες των «κυανέρυθρων» προς τον διαιτητή Γκορτσίλα, ιδιαίτερα για την αποβολή του Οικονομίδη.

Μόλις στο 13ο λεπτό και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μόρα και στη συνέχεια βρήκε το απλωμένο χέρι του Παπαγεωργίου, με τον ρέφερι να δίνει πέναλτι ύστερα από 4 λεπτά (!), με τη συνδρομή του VAR και τον Φατιόν να ευστοχεί από τα 11 βήματα ανοίγοντας το σκορ.

Στο 28΄ οι «κυανέρυθροι» έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Γκορτσίλας έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Οικονομίδη για φάυλ στον Φατιόν, με τους παίκτες του Πανιωνίου να διαμαρτύρονται εντονότατα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 38΄ ο Ουάρντα με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καρανίκα. Στην επανάληψη και στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει, οι «βυσσινί» αντιπαρήλθαν και στη συνέχεια το παιχνίδι κύλησε με τις ομάδες συμβιβασμένες στα όσα ήδη είχαν γίνει.