Skip to main content

Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιτωλικός

Μετά από δύο αγωνιστικές ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του Ηρακλή στο Αγρίνιο, στο πρώτο χρονικά ματς του σημερινού «κυρίως μενού» της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Το γκολ του Κλέσιο στο 19΄ και του Μαρκόφσκι στο 85΄ ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί από τον «Γηραιό» που δεν κλείστηκε στην άμυνά του κι από την αρχή βγήκε στην επίθεση. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, όμως, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και γνώρισε την ήττα, πέντε ημέρες μετά την πρώτη εφετινή της νίκη στη Super League επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη εκτός από το γρήγορο γκολ που σημείωσε είχε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με κορυφαία το δοκάρι του Κούσα στο 35΄. Το τελευταίο 10λεπτο ανήκε στους Θεσσαλονικείς που πίεσαν για να ισοφαρίσουν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου κι άγγιξαν δύο φορές το στόχο τους. Πρώτα με τον Πασά, ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη απέτυχε να τον νικήσει και λίγο αργότερα με το δοκάρι του Περόνε.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ηρακλή προσπάθησαν πάρα πολύ για την ισοφάριση, έφτασαν πολύ κοντά στο 83΄ με την εξαιρετική απόκρουση του Κυριακίδη στην κεφαλιά του Λεοζίνιο, ωστόσο, σε μία αντεπίθεσή του ο Παναιτωλικός έφτασε στο δεύτερο γκολ με τον Μαρκόφσκι στο 85΄ και το ματς τελείωσε.