Skip to main content

Football League: Κίνδυνος αποβολής του Πανηλειακού

Άμεσο κίνδυνο αποβολής από το πρωτάθλημα της Football League αντιμετωπίζει πλέον ο Πανηλειακός.

Η διοργανώτρια αρχή, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, αποφάσισε τη ματαίωση των αναμετρήσεων τόσο της 9ης (Τετάρτη 17/12) αγωνιστικής με την Ερμιονίδα όσο και της 10ης (22/12) με τον Φωστήρα.

Αυτό σημαίνει ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες η ομάδα της Αργολίδας παίρνει στα ”χαρτιά” τη νίκη, ενώ αν δεν τακτοποιηθεί άμεσα κάποιο χρέος από τα οφειλόμενα, σε ποδοσφαιριστές και φυσικά πρόσωπα, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να μη διεξαχθεί ούτε ο αγώνας με τον Φωστήρα, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή. 

Σημειώνεται ότι αν οποιαδήποτε ομάδα δεν αγωνιστεί σε τρεις συνεχείς αναμετρήσεις αποβάλλεται αυτόματα από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί καθώς οι προσφυγές των παικτών είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. 

Οι ανακοινώσεις της Football League:

«Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ , ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 17-12-2014 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ματαιώνεται λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ… 

Ο αγώνας ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, δεν θα διεξαχθεί λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ».