Skip to main content

Δύσκολη νίκη για την Ίντερ

Η Ίντερ νίκησε με ανατροπή 2-1 εκτός έδρας την Σασουόλο για την 7η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και ανέβηκε στη 2η θέση της κατάταξης με 17 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22΄ με πέναλτι του Μπεράρντι, για να ισοφαρίσει με κεφαλιά ο Τζέκο στο 58΄, έχοντας μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα, στη θέση του Κορέα.

Ο Βόσνιος επιθετικός ήταν δημιουργός του δεύτερου τέρματος των Μιλανέζων, καθώς στο 77΄ κέρδισε πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμά του από τον τερματοφύλακα της Σασουόλο, Κονσίλι, με τον Μαρτίνες να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-2.

Με ένα γκολ του Μανουέλ Λοκοτατέλι τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90΄, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη γηπεδούχο Τορίνο στο ντέρμπι του Πιεμόντε και συνέχισε την ανοδική πορεία της.

Η «Κυρία», που μεσοβδόμαδα είχε νικήσει με το ίδιο σκορ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, έφτασε στους 11 βαθμούς, ενώ η «Γκρανάτα» παρέμεινε στους 8, επίσης ύστερα από επτά αγώνες.

Λίγο νωρίτερα η Σαλερνιτάνα είχε «σπάσει» το ρόδι στη φετινή Serie A, επικρατώντας 1-0 της Τζένοα στο στάδιο «Αρέκι».

Το γκολ που έγραψε την ιστορία του αγώνα και χάρισε στους γηπεδούχους το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα πέτυχε στο 66΄ ο Μίλαν Τζιούριτς, από ασίστ του Κύπριου Γρηγόρη Κάστανου.