Skip to main content

Super League: «Καθάρισε» από το πρώτο μέρος ο Πανιώνιος, 2-0, τον ΠΑΣ Γιάννινα

Επανήλθε στις νίκες ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 στη Νέα Σμύρνη του ΠΑΣ Γιάννινα, στο δεύτερο χρονικά ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Μία εβδομάδα μετά την απογοητευτική εμφάνιση στη Ξάνθη και την ήττα που γνώρισε στα Πηγάδια, η ομάδα του Μαρίνου αντέδρασε άμεσα και κατάφερε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο να βάλει τις βάσεις για την 4η εντός έδρας νίκη της, χάρις στην οποία πέρασε «έπιασε» προσωρινά στην 2η θέση του πίνακα τον Παναθηναϊκό, που παίζει σε λίγη ώρα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο».

«Μία από τα ίδια» εκτός έδρας για τον ΠΑΣ. Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας του Γιάννη Πετράκη μακριά από τους Ζωσιμάδες συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα να υποστεί την 5η ήττα σε 6 ματς (έχει και μία ισοπαλία) και να προβληματίσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο της.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με δύο γρήγορα γκολ από τον Ανσαριφάρντ (5′, 20′), για τα οποία φέρει ευθύνη ο Βελλίδης, έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Οι Ηπειρώτες ήταν… εκτός αγώνα για 30 λεπτά, αλλά στα τελευταία 15 πίεσαν κι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσάβες και Μανιά για να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι επιδίωξαν κατά πρώτο λόγο να μη δεχτούν γκολ και με σωστή τακτική στο παιχνίδι τους δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τους Γιαννιώτες. Οι Νεοσμυρνιώτες, μάλιστα, ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, στο 61΄, με τον Μπουμάλ να μη μπορεί να νικήσει από πολύ κοντά τον Βελλίδη.