Skip to main content

Super League: Ισοπαλία με κακό ματς στη Βέροια

Ύστερα από έναν αγώνα – κακοποίηση του αθλήματος, Βέροια και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της 13ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Το μοναδικό αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Μάκος μόλις στο 4ο λεπτό, με απίθανο εκ κινήσει σουτ από περίπου 20 μέτρα που έστειλε την μπάλα στο «Γ» του Λόπεθ.

Στο 6΄ η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη παραλίγο να διπλασιάσει, αλλά το σουτ του Μάρκος Πάουλο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. 

Ενάντια στη ροή του αγώνα, η «εξαφανισμένη» έως τότε Βέροια ισοφάρισε στο 30΄, στην πρώτη είσοδό της στην περιοχή του Κυριακίδη, όταν ο Μαλόν σέντραρε από δεξιά και ο Σαρπόνγκ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Αν το πρώτο μέρος είχε να επιδείξει δύο γκολ, το δεύτερο ημίχρονο κυριολεκτικά δεν βλεπόταν! Η κατοχή της μπάλας έφτασε στο 71%-29% για τη «βασίλισσα του βορρά», αλλά χωρίς φάση. 

Ο Παναιτωλικός αρκέστηκε σε κάποιες αντεπιθέσεις και στο 65΄ είχε ένα αξιόλογο σουτ με τον Καμαβουάκα στο 65΄, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λόπεθ σταμάτησε το σουτ του Ουάρντα.