Skip to main content

Παναθηναϊκός: Χωρίς Πέτριτς στην Θεσσαλονίκη

Χωρίς τον Μλάντεν Πέτριτς θα παραταχθεί αύριο το βράδυ στο «Καυτανζόγλειο» ο Παναθηναϊκός, στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League με τον Ηρακλή.

Ο Κροάτης επιθετικός τραυματίστηκε στη διάρκεια της εβδομάδας και παρά τη συντηρητική αγωγή που ακολούθησε δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει το πρόβλημά του και αποκλείστηκε από την αποστολή. Το ίδιο συνέβη και με τους Γενς Βέμερ, Ράσμους Τελάντερ. 

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός έλαβε κανονικά μέρος στο σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο, μετά από τρεις εβδομάδες απραξίας κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος κι έτσι θα προετοιμαστεί για τον μεθεπόμενο αγώνα με τη Βέροια.

Σε σχέση με την αποστολή που είχε επιλέξει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αντρέα Στραματσόνι, συμπεριέλαβε στην 20άδα τους Ντάνιελ Πράνιτς, Βίκτορα Κλωναρίδη και Νίκο Καλτσά. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ιταλού προπονητή για τον αγώνα με το «Γηραιό» είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Εσιέν, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καλτσάς.