Skip to main content

Χάντμπολ: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας στον τελικό της Νέας Ιωνίας με 32-31.

Ο αγώνας διεξήχθη στο κατάμεστο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης, και αποτέλεσε αληθινή διαφήμιση για το άθλημα, καθώς πρόσφερε πολλές συγκινήσεις με το ανταγωνιστικό παιχνίδι των δύο φιναλίστ.

Ο «Δικέφαλος» επανήλθε στους τίτλους κατακτώντας το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας του στη διοργάνωση, μετά από εκείνο στη Βέροια το 2014, ενώ έκανε τις συνολικές διακρίσεις του τρεις, μετά το πρωτάθλημα που πανηγύρισε το 2013.

Καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης αποδείχθηκε η εξαιρετική ημέρα στην οποία βρέθηκε η Λένα Μούρνου της νικήτριας ομάδας, η οποία σημείωσε 12 γκολ και αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια (MVP) του τελικού.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.