Skip to main content

Σφαιρόπουλος: Έχουμε ετοιμαστεί για δύσκολο παιχνίδι

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε το μεσημέρι ο Ολυμπιακός, όπου αύριο το βράδυ (19:00) θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Νταρουσάφακα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Τον πρωταθλητή Ελλάδας περιμένει δύσκολο βράδυ απέναντι στην πολύ καλή ομάδα που δημιούργησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά αυτό ο τεχνικός της, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τοι γνωρίζει και δήλωσε προετοιμασμένος για μάχη.

«Έχουμε ετοιμαστεί για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι έκπληξη, γιατί περιμέναμε πως θα είναι καλή ομάδα με το μπάτζετ αυτό και τη στελέχωση που έκανε το καλοκαίρι», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.

«Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα, να σταματήσουμε αφενός τους αντιπάλους μας και μέσω της άμυνας να βγούμε στην επίθεση, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ομαδικότητα και να παίξουμε έξυπνα για να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Είναι γεμάτη ομάδα, γενικά πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Ο Ματ Λοτζέσκι υπογράμμισε πως «είμαστε έτοιμοι αλλά θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα, να παίξουμε ομαδικά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές. Δεν είναι μόνο ο Γουοναμέικερ, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, γι΄ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».