Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η Βαλένθια στην έδρα της Γρανάδα (1-1), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.
Οι «νυχτερίδες», αν και προηγήθηκαν στο 83΄ με το Νεγρέδο, δεν κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο» της νίκης, καθώς στο 89΄ ο στράικερ των γηπεδούχων, Ατζάγι, ισοφάρισε και το 1-1 δεν άλλαξε έως το τέλος.
Αξίζει να επισημανθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 86΄ λόγω της αποβολής του Αλκαθέρ.
Στο παιχνίδι που προηγήθηκε, η Βιγιαρεάλ συνέτριψε με 4-0 τη Σοσιεδάδ στο «Μαδριγάλ», σε αγώνα που μέχρι το 64ο λεπτό ήταν στο 0-0. Το αυτογκόλ του Θουμπικαράι στο 74΄ επηρέασε σημαντικά τους Βάσκους, που δέχτηκαν άλλα τρία γκολ σε διάστημα 14 λεπτών.
Στο 73΄ ο Τσερίσεφ διπλασίασε τα γκολ για το «κίτρινο υποβρύχιο» και στο 80΄, 86΄ ο Γκόμες «σφράγισε» τη μεγάλη νίκη.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












