Skip to main content

Σίλβα: Θα τα δώσουμε όλα με Άρσεναλ χωρίς να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα

Στεναχωρημένος από την έκταση του σκορ αλλά ψύχραιμος και ρεαλιστής εμφανίστηκε μετά τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο ο προπονητής του Ολυμπιακού. 

Το παράπονο που άφησε να διαφανεί ο Μάρκο Σίλβα δεν ήταν για το 0-4 αλλά για το ότι οι παίκτες του δεν πάλεψαν όσο έπρεπε, δεν ήταν συγκεντρωμένοι και δεν έδωσαν όσα μπορούσαν απέναντι στους Βαυαρούς.  

«Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα για μας. Για να παλέψεις όμως απέναντι σε μια τόσο καταπληκτική ομάδα πρέπει να είσαι ένα επίπεδο πάνω από τις δυνάμεις σου. Δεν μπήκαμε, όμως, στο γήπεδο όπως το είχαμε σχεδιάσει και δεν τα καταφέραμε» δήλωσε ο Πορτογάλος στην κάμερα του OTE TV.

«Για να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να πιάσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου, κι εμείς δεν το κάναμε σήμερα» πρόσθεσε ο Σίλβα, απεικονίζοντας επακριβώς το βασικό αίτιο για το 0-4, απέναντι σε μια Μπάγερν που δεν χρειάστηκε καν να βάλει το πόδι στο «γκάζι», αφού τη βοήθησε η κακή βραδιά του αντιπάλου της. 

Για τον τελευταίο αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση, εκείνον με την Άρσεναλ, επισήμανε ότι «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη θέση να διεκδικούμε την πρόκριση. Το είχα προβλέψει ότι θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι. Πολλοί θεωρούν φαβορί την Άρσεναλ, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα στην έδρα μας, όπου όλοι ξέρουν ότι είμαστε δυνατότεροι, για να περάσουμε στην επόμενη φάση». 

Όσο για τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τον Ολυμπιακό, που προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία ή ήττα με 0-1 ή 1-2; «Για να αντιμετωπίσεις τόσο καλές ομάδες και για να περάσεις στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να τα δώσεις όλα και να μη σκέφτεσαι καθόλου το αποτέλεσμα. Πρέπει να παλέψεις στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου σε όλη τη διάρκεια αγώνα για να μπορέσεις να πάρεις αυτό που θέλεις» είπε ο Σίλβα.