Skip to main content

Super League: Έμειναν στο 0-0 Βέροια και Ηρακλής

Παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα της η Βέροια. Στο τελευταίο χρονικά ματς της 11ης αγωνιστικής, Βέροια και Ηρακλής έμειναν στο 0-0, σε παιχνίδια που πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί από αυτούς που το παρακολούθησαν.

Για την ομάδα της Ημαθίας ήταν η 2η ισοπαλία στο «σπίτι» της, όπου έχει γνωρίσει και 4 ήττες, ενώ ο «Γηραιός» πήρε τον τρίτο του βαθμό μακριά από το «Καυτανζόγλειο».

Από πλευράς ποιότητας και φάσεων το πρώτο 45λεπτο δεν είχε να επιδείξει τίποτα το αξιόλογο. Οι δύο ομάδες είχαν πάθος και έδωσαν δυνατές μονομαχίες, αλλά ευκαιρίες δεν είχαν και το 0-0 του ημιχρόνου ήταν απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Βέροια ήταν πιο κινητική, καλύτερα οργανωμένη στη μεσαία γραμμή, οι παίκτες της έπαιξαν πιο… στρωτό ποδόσφαιρο και προσπαθούσαν με πιο ορθολογικό τρόπο να μπουν στην περιοχή του Χουάντερσον.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, ήταν αρκετά νευρικοί στις μεταβιβάσεις τους και από το μόνο που δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο στο διάστημα αυτό ήταν η αμυντική τους γραμμή που τα πήγε αρκετά καλά και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Βέλλιο στο 14΄ να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μικρής περιοχής δεν ανησύχησε καθόλου τον Λόπεθ.

Η «απάντηση» της «βασίλισσας» του Βορρά ήταν το μακρινό σουτ του Μαγέφσκι στο 17΄, που ανάγκασε τον Χουάντερσον να διώξει σε κόρνερ, αφού πρώτα η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν ακόμη χαμηλότερου επιπέδου και είναι χαρακτηριστικό ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν απείλησε την αντίπαλη εστία.