Skip to main content

Super League: Φινάλε με μακεδονικό ντέρμπι

Στη Βέροια πέφτει απόψε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Ηρακλή σε πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι και για τους δύο αντίπαλους.

Τόσο η «βασίλισσα του βορρά» (12η) όσο και ο «Γηραιός» (13ος) βρίσκονται στα χαμηλά της κατάταξης και στόχος τους είναι να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατόν από τις τελευταίες θέσεις για να αποφύγουν μελλοντικές περιπέτειες.

Συγκεκριμένα, η Βέροια έχει 12 βαθμούς ύστερα από 10 αγώνες και ισοβαθμεί με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό, ενώ ο Ηρακλής έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς.

Στην αποστολή των γηπεδούχων έχουν συμπεριληφθεί οι: Λόπες, Καντιμοίρης, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Όστοϊτς, Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Σιόντης, Κόλα, Νέτο, Μερεμπασβίλι, Μαγιέφσκι, Αμπτνούν, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Καϊκούτ, Μαλόν και Άρτσε.

Αντίστοιχα, οι «εκλεκτοί» του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή είναι οι, Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Μακρής, Κυριακίδης, Πασάς, Βέλλιος, Ρομάνο, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης και Μπουλούτ.