Skip to main content

Σε Φάληρο και Λάρισα ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Με τους αγώνες των πρωτοπόρων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθούν σε Φάληρο και Λάρισα αντίστοιχα, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 24ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Χρονικά προηγείται η ανάμετρηση του «Δικέφαλου», ο οποίος θα αγωνιστεί απέναντι στη σκληροτράχηλη ΑΕΛ (17:15) στοχεύοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρήσει το -2 από τους «ερυθρόλευκους», βεβαίως εφόσον η πειραϊκή ομάδα επικρατήσει απόψε.

Οι «βυσσινί», πάντως, έχουν κίνητρο, καθώς διατηρούν μαθηματικές ελπίδες της την εξάδα, αλλά αν δεν κάνουν δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που τους απομένουν δεν θα τα καταφέρουν.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον ΟΦΗ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθησαν δύο νίκες επί των «πρασίνων» για το Κύπελλο Ελλάδας και η πρόκριση στην ημιτελική φάση. Η μακεδονική ομάδα κρατά την τύχη στα χέρια της για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, αφού την εξασφαλίζει με τρεις νίκες.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 19:30, η κορυφή συναντά την ουρά, καθώς ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ελπίζει να μην βρει σοβαρό εμπόδιο από τον τελευταίο στη βαθμολογία Πανιώνιο, που πάντως στον πρώτο γύρο του «έκοψε» δύο βαθιμούς στο 90΄.

Οι Πειραιώτες έμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη στο Περιστέρι με το γκολ του Χασάν στο τελευταίο λεπτό του 90λεπτου. Ακολούθησε η νίκη-πρόκριση στο Νέο Φάληρο με τη Λαμία. Τώρα έχει να παίξει εντός έδρας με τους δύο τελευταίους, ενώ ενδιάμεσα πάει στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα για ένα χρόνι, έχει μάλιστα φτάσει συνολικά χωρίς ήττα στους 33 αγώνες στη διοργάνωση, μετά το 1-3 στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019, ενώ διαθέτει  μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με παθητικό 9 γκολ.