Skip to main content

Αθλητικός δικαστής: Ποινές σε πέντε αξιωματούχους της ΑΕΚ

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή της Super League ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννης Παπαδημητρίου, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης Παναγιώτης Κονέ, ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, καθώς και ο Χρήστος Παπαδημητρίου.

Το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής επέβαλε την ποινή λόγω της συμπεριφοράς των προαναφερόμενων στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (19/9) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επίσης, στον Γιάννη Παπαδόπουλο επιβλήθηκε για τον ίδιο αγώνα ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ πρόστιμο 7.500 ευρώ επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όλοι οι πραναφερθέντες απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της παράνομης εισόδου, η οποία επισύρει βαρύτερες ποινές.

Ακόμη, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο 2.500 ευρώ την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ επέβαλε ποινή προειδοποίησης στην ΠΑΕ Λαμία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και απάλλαξε των κατηγοριών Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο, για τις αναμετρήσεις με Βόλο και Παναιτωλικό αντίστοιχα.