Skip to main content

Ξέσπασε (5-0) στον Πανιώνιο η ΑΕΚ

Η παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ενέπνευσε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που ξέσπασαν στον Πανιώνιο και τον «φιλοδώρησαν» με πέντε γκολ (5-0), κλείνοντας επιτυχώς τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η Ένωση επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από ένα μήνα και πλέον, αφού η τελευταία νίκη της είχε καταγραφεί στις 3 Νοεμβρίου, απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά και στο 3΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι, αλλά ήταν η ΑΕΚ που έφτασε στο γκολ: στο 17΄ και ύστερα από λάθος του Μασούρα ο Ολιβέιρα έκλεψε την μπάλα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Το προσωπικό σόου του Πορτογάλου συνεχίστηκε στο 28΄, όταν μετά από κόρνερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Πανιωνίου και με κοντινό πλασέ διπλασίασε, ενώ στο 62΄ ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Ολιβέιρα και ο Κουτσιαύτης έδειξε τα 11 βήματα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ολιβέιρα (64΄) φτάνοντας στο χατ-τρικ, αλλά το παιχνίδι είχε συνέχεια… Στο 77΄ ο Βέρντε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Μαλέρμπ για το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάνταλος στο 89΄ με σουτ, κι αφού η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία.