Skip to main content

Ο Ρονάλντο πηγαίνει στην προπόνηση με Bentley

Bugatti, Ferrari, Maserati και Lamborghini: αυτές είναι μόνο μερικές από τις μάρκες του απίστευτου στόλου αυτοκινήτων που έχει στη διάθεσή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο περιλαμβάνονται πολυτελή αυτοκίνητα και supercars με υπέρογκες τιμές.

Η τελευταία αγορά, για παράδειγμα, ήταν μια Lamborghini Urus για περίπου 200.000 ευρώ. Αλλά για να πάει στις προπονήσεις, ο νέος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να προτιμά την Bentley Flying Spur, όπως φαίνεται από ένα βίντεο στο οποίο απαθανατίστηκε.

Παρατηρώντας το σύντομο βίντεο, το οποίο μερικοί θαυμαστές του ποδοσφαιριστή κυκλοφόρησαν ήδη στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται ο CR7 να φεύγει από ένα κτίριο με το προσωπικό του, ενώ τον περιμένει η Bentley Flying Spur, έτοιμη να τον μεταφέρει για την προπόνηση στη νέα (παλιά) ομάδα του.

Έχοντας βρει ξανά αρμονία με το περιβάλλον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξανάρχισε τις συνήθειές του, όπως η επίδειξη των πολλών αυτοκινήτων του στόλου του.

Ένα απ΄ αυτά είναι και το βρετανικό πολυτελές όχημα, το οποίο με τον 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα του είναι ικανό να αποδίδει 550 ίππους και 770 Nm ροπής, ενώ η τιμή του ξεπερνά τα 200.000 ευρώ.