Skip to main content

Ανακοίνωσε τον Οικονόμου ο Πανιώνιος

Συμβόλαιο διάρκειας έως το τέλος της περιόδου με την προοπτική της τριετούς ανανέωσης υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Νίκος Οικονόμου, όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ της Νέας Σμύρνης.

Ο πρώην διεθνής άσος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, συμφώνησε με τους «κυανέρυθρους» πριν από μερικές ημέρες, κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο στο ματς της περασμένης Δευτέρας (26/11) με τον Ολυμπιακό και σήμερα (28/11) η διοίκηση ανακοίνωσε επισήμως την πρόσληψή του.

Ο Οικονόμου υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με την ΚΑΕ να διατηρεί το δικαίωμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αρκεί η ομάδα να παραμείνει στην Basket League.

Παράλληλα, ο Μπράντον Γουντ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του, ο Νίκος Οικονόμου, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι στον Πανιώνιο που έχω παίξει μπάσκετ, ήμουν ασίσταντ κόουτς και πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Πρέπει να γνωρίσω τους παίκτες και να διαπιστώσω σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Ο Πανιώνιος έχει σημειώσει δυο νίκες και έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, γιατί πρόκειται για ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ισόβαθμες.

Θέλει πολλή δουλειά, έχουμε δρόμο και υπόσχομαι μόνο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μην αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος προβλήματα με την παραμονή του στην Α1 κατηγορία που είναι ο κύριος στόχος του.

Έχουμε δει ποια είναι η δύναμη του κόσμου του Πανιωνίου και το γνωρίζουν όλοι στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά αναμφίβολα χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο, γιατί ειδικά στην έδρα μας αποκτούμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας.»