Skip to main content

Η ΕΟΕ πρότεινε τον Καπράλο για μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη σημερινή (19/11) συνεδρίασή της, η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε να προτείνει τον πρόεδρό της, Σπύρο Καπράλο, ως υποψήφιο για τη θέση του μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Υποψήφιοι ήταν ο Σπύρος Καπράλος και ο Πέτρος Συναδινός, καθώς απέσυραν την υποψηφιότητα που είχαν υποβάλλει παλαιότερα ο Στέλιος Αγγελούδης και ο Ισίδωρος Κούβελος, προκειμένου να υπάρχει ένας υποψήφιος από την Ελλάδα.

Μετά την ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των 26 μελών, ο νυν πρόεδρος της ΕΟΕ συγκέντρωσε 22 ψήφους ενώ ο κ. Συναδινός έλαβε 4.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ προτάθηκε για μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, θέση που από τον Ιανουάριο του 2016 παραμένει κενή, μετά την αποχώρηση λόγω συμπλήρωσης του ηλικιακού ορίου του Λάμπη Νικολάου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.