Skip to main content

NBA: Νίκες για Κινγκς και Κλίπερς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα υπέστησαν οι Μπουλς που έχασαν 103-88 στο Σακραμέντο από τους Κινγκς. Οι απουσίες των Ρόουζ και Γκασόλ δεν επέτρεψε στους «Ταύρους» να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στους έξι αγώνες μακριά από το Σικάγο.

Για τους νικητές ο Κάζινς σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 22 πόντους, 14 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ. Ο Γκέι πρόσθεσε 20 πόντους και ο Κόλισον εκτός από 17 πόντους, μοίρασε και 12 ασίστ.

Οι Κινγκς πέρασαν μπροστά στο σκορ στη 2η περίοδο, με τον Κάσπι να συνεισφέρει επίσης με 14 πόντους. Από τους Μπουλς, ο Μπάτλερ έκανε ό,τι μπορούσε (23 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Ο Νοά σημείωσε 10 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοιράζοντας και 6 ασίστ.

Οι Γκίμπσον, Ντανλίβι και Μπρουκς σημείωσαν από 12 πόντους για τους ηττημένους. Το Σικάγο κατάφερε μεν να μειώσει προς το τέλος μέχρι το 92-84, αλλά με έξι συνεχόμενους πόντους του Κάζινς, οι Κινγκς «κλείδωσαν» τη νίκη.

Οι Κλίπερς πέρασαν και από το Μαϊάμι στο δεύτερο (και τελευταίο) αγώνα της ημέρας. Ο Πολ ((26 πόντοι, 12 ασίστ) και οι συμπαίκτες του, αφού νίκησαν στο Ορλάντο, «άλωσαν» και τη Φλόριντα με 110-93.

Το υπέρ τους 39-15 στην πρώτη περίοδο έβαλε τις βάσεις για μία άνετη επικράτηση, με τον Γκρίφιν να προσθέτει 26 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Χωρίς τον Γουέιντ οι Χιτ, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, έστω κι αν ο Μπος είχε 28 πόντους, 7 ριμπάουντ. Τυπική διαδικασία η τελευταία περίοδος με την ομάδα του Λος Άντζελες να ξεφεύγει ακόμη και με 26 πόντους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.