Skip to main content

Στον Εισαγγελέα ο φάκελος της ΠΑΕ Ρόδος

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα διαβιβάσει στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου τα αντίγραφα του φακέλου που κατέθεσε η ΠΑΕ Ρόδος για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η Επιτροπή παραπέμπει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη καθώς, προφανώς, διαπίστωσε σοβαρές παρατυπίες, ζητώντας να διερευνηθούν «… τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο».

Αντίθετα, πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Super League 2 έλαβαν οι ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, Τρίκαλα κι Επισκοπή, όπως και τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ και Κηφισιά για Volley League των Ανδρών.

Η υπόθεση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη αναβλήθηκε γι΄ άλλη μια φορά μετά από σχετικό αίτημα του πληρεξούσιου δικηγόρου της ακριτικής ομάδας κι επαναπρογραμματίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου.