Skip to main content

Super League: Μπελάδες για ΠΑΟΚ και… Τούντορ μετά το 3-3 με τον Πανθρακικό

Οι μουρμούρες στον ΠΑΟΚ εντείνονται μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στη Super League, αυτή την φορά με τον Πανθρακικό (3-3) στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά από δύο σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη με το ίδιο σκορ (2-1) από Αστέρα Τρίπολης και Κράσνονταρ το κλίμα στο «δικέφαλο» του Βορρά ήταν αρκετά βαρύ. Το ματς με τον Πανθρακικό προσφερόταν ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να ικανοποιήσουν τον κόσμο, αλλά και τη διοίκηση που τις προηγούμενες ημέρες έβγαλε προς τα έξω τη δυσαρέσκειά της για τα άσχημα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια εντός κι εκτός των συνόρων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ούτε, όμως, απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας ήρθε το αποτέλεσμα που περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και, πλέον, τα πράγματα για τον Ιγκόρ Τούντορ δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Από πάρα πολύ νωρίς οι Θεσσαλονικείς τέθηκαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνουν κι εκτός συνέχειας στο Europa League, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, πλέον, τίποτα…

Για 47 λεπτά στην Τούμπα ο Πανθρακικός, που παραμένει ουραγός και η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 10 αγωνιστικές, έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, που αν και προηγήθηκε με τον Ροντρίγκες στο 14΄, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ πριν το ημίχρονο, από τους Παπαγεωργίου (25΄) και Μπαϊκαρά (42΄) ανέτρεψαν το σκηνικό του αγώνα και μπήκαν με προβάδισμα στ’  αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Ροντρίγκες ισοφάρισε στο 47΄ και στο 61΄ ο Αθανασιάδης έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του (3-2) και στο σημείο εκείνο φάνηκε ότι ο «δικέφαλος» ήταν πιο εύκολο να φτάσει στο 4-2 παρά να ισοφαριστεί.

Τελικά, όμως, στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ανοιχτά και το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχε την απάντηση στο 77΄ πάλι με τον Μπαϊκαρά (3-3). Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην έδωσε βαθμολογική ανάσα στους Θρακιώτες, σίγουρα, όμως, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο ψυχολογικό τομέα…