Skip to main content

Super League: «Αγγλικό» 3-3 στα Χανιά για Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών στη Σούπερ Λίγκα απόλαυσαν οι θεατές (και τηλεθεατές), με πρωταγωνιστές Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα που αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα Χανιά με 3-3, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.
 
Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν απολαυστικό, καθώς οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν κάνοντας το 0-2 στο 11΄, αλλά οι γηπεδούχοι συνήλθαν άμεσα και ισοφάρισαν πριν λήξει το ημίχρονο.
 
Στο 9΄ ο Καρανίκας βρήκε με τον Ζάιρο, ο Βραζιλιάνος έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Κόντε άνοιξε το σκορ, ενώ στο 11΄ ο ΠΑΣ διπλασίασε με τον Τζημόπουλο.

Στο 18΄ ο Ακόστα πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά και η ομάδα του πλήρωσε την αστοχία του, καθώς στο 32΄ ο Γιακουμάκης μείωσε σε 1-2.

Στο 40΄ η ομάδα του Παράσχου έφτασε στην ισοφάριση με τον Κάργα, ενώ σε ανάλογο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο.

Στο 50΄ η κεφαλιά του Μπέριου μετά το κόρνερ του Ακόστα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου και στο επόμενο λεπτό ο Σίγκνεβιτς βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε πλάγια στον Στάθη που του ξαναγύρισε την μπάλα κι ο Λευκορώσος με σουτ εν κινήσει έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά, για πρώτη φορά στον αγώνα!
 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κάμφθηκε πάντως από την εξέλιξη και συνέχισε να επιτίθεται, με τον Κόντε να φτάνει στο δέκατο φετινό γκολ του στο 58ο λεπτό, όταν ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση, μετά την κεφαλιά-πάσα του Ζάιρο.