Skip to main content

Europa League: Να «σπάσει το ρόδι» με Αϊντχόφεν θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ

Αποφασισμένος να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Europa League μετά από τις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (5/11, 19:55) την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Τα δύο ματς που ακολουθούν με την PSV, αυτό της Τούμπας και μετά από τρεις εβδομάδες (26/11) στο «Philips Standium» θεωρούνται (και είναι) αυτά που θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την πορεία που θα έχουν οι Θεσσαλονικείς στο Europa League κι αν θα μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το φινάλε.

Στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι τουλάχιστον οι 4 βαθμοί στα ματς που έρχονται, έτσι ώστε στα δύο που θα απομένουν για να πέσει η «αυλαία» των ομίλων, με Ομόνοια (εκτός) και Γρανάδα (εντός) να τα δώσουν όλα για να βρεθούν στους «32» του Europa League.

Οι σκέψεις του Πάμπλο Γκαρσία για την ενδεκάδα δεν έχουν ξεκαθαρίσει 100%. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο και Γιαννούλης είναι η επικρατέστερη τετράδα στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή οι Σβαμπ, Αουγκούστο και Ελ Καντουρί και μποστά οι Τζόλης (Μουργκ), Αντριγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι (Τσόλακ).