Skip to main content

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης Macolin

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού και προέδρου της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), Γιώργου Μαυρωτά, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του πενταμελούς προεδρείου της επιτροπής παρακολούθησης της Σύμβασης Macolin του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη χειραγώγηση των αγώνων.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων, ήταν η κατάρτιση του σχεδίου δράσης της επιτροπής για το διάστημα 2022-2024, οι πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με τη Μάλτα και τη θέση της ως προς τη Σύμβαση, καθώς και η κατάρτιση του καταλόγου αθλημάτων και διοργανώσεων που θα περιλαμβάνονται σε αυτήν.

Η επιτροπή παρακολούθησης θα συνεδριάσει σε ολομέλεια τον Οκτώβριο, για να λάβει αποφάσεις σε σχέση με τα προαναφερόμενα θέματα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.