Skip to main content

Νίκησε ο Λεβαδειακός, φωνάζει (δίκαια) ο ΟΦΗ

Με ένα γκολ που κατακυρώθηκε από τον διαιτητή Ευάγγελο Γρατσάνη αλλά δεν σημειώθηκε ποτέ, αφού η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 στη Βοιωτία τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 7΄, σε εκτέλεση κόρνερ ο Παντελιάδης στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα πάνω στο πόδι του Στρέζου, που έσωσε στη γραμμή της εστίας.

Η πίεση του Λεβαδειακού  καρποφόρησε στο 25΄, όταν μετά από σουτ του Σαβατογκό και ασταθή επέμβαση του Στρέζου, ο Στανόγεβιτς πήρε το «ριμπάουντ» και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 34΄, όταν ο Σαβαντογκό έτρεξε ανενόχλητος μεγάλο μέρος του γηπέδου και σέντραρε για τον Στανόγεβιτς, υποχρεώνοντας τον Στρέζος σε σωτήρια απόκρουση. .

Στο 43΄ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ζησόπουλος ανέτρεψε τον Κοροβέση, με τον Αραβίδη να ισοφαρίζει από τα 11 βήματα. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, η διαιτητική ομάδα εκτέθεση ανεπανόρθωτα.

Στο φάουλ του Στανόγεβιτς η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, χτύπησε στο έδαφος και ο βοηθός έδειξε τη σέντρα, αλλά η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή. Ο Γρατσάνης, όμως, έδειξε σέντρα και κάπως έτσι γράφτηκε η Ιστορία αυτού του παιχνιδιού, αφού στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα.