Skip to main content

Χάντμπολ: Κράτησε τη δεύτερη θέση ο Διομήδης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Διομήδης Άργους ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Οι Πελοποννήσιοι επικράτησαν 19-18 του «Δικέφαλου» και παρέμειναν δεύτερη, τέσσερις βαθμούς πίσω από τα ΙΕΚ Ξυνή που νίκησαν 28-26 τον Αερωπό Έδεσσας.

Στα υπόλοιπα δύο ματς του Σαββάτου το Σεριφάτο Αιγίου νίκησε τον Άρη Νίκαιας 24-22 και ο Φίλιππος Βέροιας τον Φοίβο Συκεών με 25-13. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύρια με τα παιχνίδια ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΑΣΕ Δούκα και Πανελλήνιος-ΑΕΚ.

Στην Α1 Γυναικών και στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Φίλιππος Βέροιας-Πανόραμα 17-17, Αναγέννηση Άρτας-Παναιτωλικός 27-21, ΟΦΝ Ιωνίας-Αμύντας Αμυνταίου 24-13, Φιλώτας Φλώρινας-Μέγας Αλέξανδρος 18-17, ΠΑΟΚ-Αρίων Πτολεμαΐδας (12/2).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.