Skip to main content

«Χοντρό» επεισόδιο στ΄ αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στ΄ αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» μετά το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών του «χοντρού» επεισοδίου ήταν και ο τεχνικός των «μπέμπηδων», Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα να πανηγυρίζουν πιο κόσμια τη μεγάλη τους νίκη (2-1).

Οι «πολίτες» ζητωκραύγαζαν στ΄ αποδυτήρια, ο Μουρίνιο ενοχλήθηκε και η φωτιά άναψε για τα καλά. Ο γκολκίπερ της Σίτι, Έντερσον, δεν επέτρεψε στον Πορτογάλο να περάσει από ένα σημείο, γεγονός που προκάλεσε τη σύρραξη τουλάχιστον 20 ατόμων.

Έπεσε αρκετό ξύλο, με τον βοηθό του Γκουαρντιόλα, Μίκελ Αρτέτα, να τραυματίζεται στο πρόσωπο, ενώ εναντίον του Μουρίνιο «εκτοξεύθηκαν» μπουκάλια με νερό και συσκευασίες με γάλα!

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ απομακρύνθηκε από τον χώρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η αστυνομία επενέβη πολύ αργά.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.