Skip to main content

Με Κουρμπέλη στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με 20 παίκτες στην αποστολή μετέβη στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, όπου αύριο (19:30) τον περιμένει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που άφησε εκτός τους τραυματίες Λουτσιάνο, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται ο Κουρμπέλης, που έβγαλε το πρόγραμμα.

Σε αυτή συμπεριέλαβε τους, Διούδη, Βλαχοδήμο, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέδο, Κουτρουμπή, Αυλωνίτη, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Λουντ, Δώνη, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνη, Χίλιεμαρκ, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Τζανδάρη και Στάικο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.