Skip to main content

Νίκη – ανάσα για Ηρακλή, 2-0 τον Ατρόμητο

Ο Ηρακλής «έσπασε το ρόδι» και επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου στο «Καυτανζόγλειο» σημείωσε την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, έφτασε στους 10 βαθμούς και «ανάσανε» βαθμολογικά, προσπερνώντας ταυτόχρονα την ομάδα των δυτικών προαστίων, που έμεινε στους 9.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 19΄, όταν ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή υπό την πίεση του Βέλλιου, ο Ρομάνο προχώρησε και με σουτ από τα 20 μέτρα έκαμψε την αντίσταση του Γκορμπούνοφ ανοίγοντας το σκορ, με τον Ατρόμητο σε αυτό το διάστημα να έχει μόλις ένα άστοχο σουτ από τον Λημνιό.

Στο 55΄ ο Λε Ταλέκ κέρδισε πέναλτι από τον Καρασαλίδη, σε μια αυστηρή απόφαση του Καλογερόπουλου, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε στην αριστερή γωνία του. Στο 66΄ τα πάντα χάθηκαν για τον Ατρόμητο, όταν ο Μπουκουβάλας από δεξιά σέντραρε και ο Ρομάνο διπλασίασε με κεφαλιά.

Ο αγώνας είχε όμως και… χειρότερα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Στο 75΄ ο Λε Ταλέκ έσπρωξε εκτός φάσης τον Καρασαλίδη και είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ στο 81΄ ο Κοντοές αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για θέατρο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να τελειώσουν το παιχνίδι με εννέα παίκτες.