Skip to main content

Δανεικό στην Κόνιασπορ δίνει τον Χασάν ο Ολυμπιακός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Τουρκία φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ο Αχμέντ Χασάν, καθώς ο Αιγύπτιος διεθνής είναι έτοιμος να ενταχθεί στην Κόνιασπορ.

Ο τουρκικός σύλλογος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στην παραχώρηση του διεθνή επιθετικού για ένα χρόνο ως δανεικός, χωρίς στη συμφωνία να υπάρχει ρήτρα εξαγοράς.

Ο Χασάν, που είχε ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου για τις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, θα μεταβεί άμεσα στην Τουρκία για να υπογράψει.

Η έλευση του Τικίνιο και η παρουσία του Ελ Αραμπί τον κατέστησε τρίτο στην ιεραρχία των κεντρικών επιθετικών, ενώ λήφθηκε υπόψη και η «χλωμή» παρουσία του στα προκριματικά του φετινού Champions League, καθώς παρότι ήταν ο βασικός φορ δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.