Skip to main content

Γυμναστική: Φιναλίστ στο δίζυγο ο Νίκος Ηλιόπουλος στο Κόπερ

Με την κατάκτηση άλλου ενός εισιτηρίου για τους τελικούς οργάνων, από τον Νίκο Ηλιόπουλο στο δίζυγο, ολοκληρώθηκαν για τα ελληνικά χρώματα οι προκριματικοί του Τσάλεντζ Καπ ενόργανης γυμναστικής του Κόπερ, στη Σλοβενία.

Ο 27χρονος πρωταθλητής ήταν πέμπτος στο δίζυγο με 13,900 βαθμούς κι έκλεισε θέση για τον τελικό της Κυριακής (05/09), ενώ συμμετείχε και στον προκριματικό του μονόζυγου όπου έμεινε εκτός οκτάδας, τερματίζοντας 10ος με 13,200 βαθμούς.

Αντίθετα, οι Έλληνες αθλητές που είχαν δηλωθεί στο άλμα Ανδρών χτυπήθηκαν από αναποδιές.

Ο Αντώνης Τανταλίδης απέσυρε την συμμετοχή του για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων που είχαν επηρεάσει την απόδοσή του και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ ο Αλκίνοος Γραικός ένιωσε ενοχλήσεις μετά την προσγείωση στο πρώτο άλμα και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Αύριο, Σάββατο (04/09, 16:00-18:45 ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί το πρώτο σκέλος των τελικών οργάνων, με τον 19χρονο Σταύρο Γκίνη να δηλώνει παρών μεταξύ των οκτώ φιναλίστ στους κρίκους, ενώ την Κυριακή (05/09, 16:00-18:45 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί στα υπόλοιπα όργανα, με την συμμετοχή του Νίκου Ηλιόπουλου στο δίζυγο.