Skip to main content

Στην Αθήνα ο Μπρινιόλι, επέστρεψε ο Βαγιαννίδης

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 30χρονος Ιταλός τερματοφύλακας έπαιζε στην Έμπολι, από την οποία έμεινε ελεύθερος την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου (31/8).

Στις πρώτες δηλώσεις, κατά την άφιξή του, ο νέος πορτιέρε του «τριφυλλιού» φάνηκε έτοιμος να ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία ένταξής του στο σύλλογο.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που με επέλεξε αυτή η ιστορική ομάδα, είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και έχω μεγάλη θέληση και όρεξη να τα πάω καλά», είπε ο Μπρινιόλι.

«Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχα τη δυνατότητα να βλέπω τις ελληνικές ομάδες όταν αγωνίζονταν στο Champions League και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Όπως εξήγησε, «είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με τον Φεντερίκο Μακέντα που μου είπε τα καλύτερα, ενώ μίλησα και με τον Ρούμπεν Πέρεθ, με τον οποίο ήμουν παλαιότερα συμπαίκτης (Λεγανές) και επίσης μου είπε τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ, είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ».

Εν τω μεταξύ, η ιταλική περιπέτεια του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ίντερ δεν κράτησε παρά μερικούς μήνες, αφού από σήμερα ο 20χρονος ακραίος αμυντικός είναι ξανά ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Λομβαρδίας και οι «πράσινοι» τον υπέγραψαν ως το καλοκαίρι του 2025. 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Βιαγιαννίδης δήλωσε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο και που μεγάλωσα.

Απουσίασα ένα χρόνο αλλά ελπίζω να συνεχίσω από το σημείο που τελείωσα. Όπως τότε, έτσι και τώρα, έπραξα εκείνο που θεωρώ ότι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Τα υπόλοιπα με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο».