Skip to main content

Εποχή Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι πια, με κάθε επισημότητα, ο νέος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, με την πρωταθλήτρια Γαλλίας να ανακοινώνει την πρόσληψη του Αργεντινού πρώην προπονητή της Τότεναμ.

Ο Ποτσετίνο9, που αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ ο οποίος απολύθηκε παραμονή των Χριστουγέννων, υπέγραψε ως τον Ιούνιο του 2022 (με οψιόν για άλλο ένα έτος) κι επιστρέφει στους πάγκους μετά την απόλυση του από την Τότεναμ τον Νοέμβριο του 2019.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που θα γίνω ο νέος προπονητής της Παρί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Όπως γνωρίζετε, αυτός ο σύλλογος είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου», δήλωσε.

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις, ειδικά από την μοναδική ατμόσφαιρα του “Παρκ ντε Πρενς”. Επιστρέφω με πολλή φιλοδοξία και ταπεινότητα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του κόσμου».

Να σημειωθεί πως ο 48χρονος σήμερα Ποτσετίνο είχε φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ενώ υπήρξε και αρχηγός των «πρωτευουσιάνων».