Skip to main content

Αναβολές και στο χάντμπολ λόγω Covid-19

Την αναβολή τεσσάρων αναμετρήσεων για την Α1 χάντμπολ Γυναικών και ενός αγώνα για την Α2 ανδρών ανακοίνωσε (29/10) η ΟΧΕ.

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να αναβληθεί η αποψινή (22:15) συνάντηση ανάμεσα στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού και τον ΓΑΣ Καματερού, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, καθώς υπήρξε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον ΑΟΑΟΔ.

Επίσης, αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Πανόραμα (31/10) και ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΑΟ Προσοτσάνης (1/11) για την 4η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, ύστερα από την απόφαση της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης να αναστείλει μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία του Εθνικού Γυμναστηρίου της Μίκρας.

Από εκεί και πέρα, αναβλήθηκε η σαββατιάτικη (31/10) αναμέτρηση του Εθνικού Κοζάνης με τη Βέροια 2017 (επίσης για την 4η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των γυναικών), επειδή η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης παραμένει στο «κόκκινο».

Ακόμη, αναβλήθηκε και το παιχνίδι ΑΟ Ιωαννίνων-Αρχέλαος Κατερίνης για την πρεμιέρα της Α2 Ανδρών, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων ανέβηκε από σήμερα το πρωί στο επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου) του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας.