Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δύο εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επαληθεύτηκαν, αφού μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βούλγαρος άσος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψει στη δράση πριν την πάροδο δύο εβδομάδων, δηλαδή θα χάσει τους αγώνες που ακολουθούν με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδας (28/10), με τον Αστέρα Τρίπολης και πάλι τον Πανθρακικό για τη Σούπερ Λίγκα (1/11 και 8/11 αντίστοιχα), όπως και το παιχνίδι με την Κράσνονταρ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πλέον, ο τεχνικός του “Δικέφαλου” Ιγκόρ Τούντορ θα πρέπει να πορευθεί με τον Στέφανο Αθανασιάδη και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με τον Ρόμπερτ Μακ, αφού ο Σλοβάκος διεθνής χρησιμοποιήθηκε από τον Κροάτη στη θέση του σέντερ φορ στο ξεκίνημα της περιόδου και τα πήγε καλά.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.