Skip to main content

Ο Λεβαδειακός σταμάτησε το σερί της Καλλονής

Ο Λεβαδειακός έπαυσε το σερί των τεσσάρων νικών σε ισάριθμους αγώνες που μετρούσε ως απόψε στην έδρα της η Καλλονή, καθώς υποχρέωσε την ομάδα της Λέσβου σε «λευκή ισοπαλία», στην πέμπτη (και τελευταία) αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ!

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να απειλούν με κάποια καλά σουτ, όπως στο απευθείας φάουλ του Ναβάρο (4΄) που πέρασε μόλις άουτ και στην προσπάθεια του Μανούσου (18΄) που απέκρουσε δύσκολα ο Σηφάκης.

Στο 23΄ και σε σουτ του Κονέ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Χογκ, ενώ στο 34΄ η Καλλονή διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε πέσιμο του Αντέγιο, με τον τεχνικό της Γιάννη Ματζουράκη να διαμαρτύρεται περισσότερο από το επιτρεπτό και να αποβάλλεται από τον διαιτητή Δασκαλόπουλο.

Σε ανάλογο «ράθυμο» ρυθμό και το δεύτερο μέρος, με τον Χογκ να αποκρούει στη γωνία του το σουτ του Σοτέλο (46΄), τον Σηφάκη να κάνει το ίδιο στη μακρινή προσπάθεια του Καλτσά και τον Αναστασιάδη να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λεοζίνιο, στο 67ο λεπτό.

Οι «νησιώτες» είχαν την μπάλα στην κατοχή τους αλλά δεν απειλούσαν, ενώ οι «πράσινοι» πήγαν να «κλέψουν» το παιχνίδι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν σε γύρισμα του Μάντζιου απέκρουσε ο Καλτσάς, με τον Βούκτσεβιτς να αιφνιδιάζεται από την κόντρα και να σουτάρει άουτ σε κενή εστία.