Skip to main content

Βινάγκρε: «Να τα δώσουν όλα αυτοί που θα βρεθούν στο γήπεδο»

Με προορισμό την Πορτογαλία και το Οπόρτο αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (26/10) η αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αυριανό (27/10, 22:00) αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League με την Πόρτο.

Λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο ο Πορτογάλος αριστερός μπακ των Πειραιωτών Ρούμπεν Βινάγκρε δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση με τους «Δράκους» τονίζοντας: 

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο δυνατή είναι η Πόρτο, ωστόσο, κι εμείς είμαστε ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Η αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ μα έκανε καλό, αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που μετρά είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός αγώνα επιπέδου Champions League», είπε ο Βινάγκρε και πρόσθεσε για την παρουσία οπαδών στις εξέδρες του «Ντραγκάο»: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Βρουσάι.