Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν στους «16» Ατρόμητος και ΟΦΗ

Το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισαν, Ατρόμητος και ΟΦΗ μετά τις σημερινές τους νίκες επί των Σπάρτης (4-0) και Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) αντίστοιχα. 

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έγινε η πρώτη ομάδα από την Super League που «αποχαιρέτησε» πρόωρα τη διοργάνωση. Στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ, αν και «βολευόταν» με την ισοπαλία, δεν αρκέστηκε σε αυτή και με το «τρίποντο» που απέσπασε πήρε την πρώτη θέση του Α΄ ομίλου, ενώ ο Πλατανιάς, που δεν αγωνίστηκε λόγω της μη συμμετοχής του Ηρακλή, εξασφάλισε τη δεύτερη και συνεχίζει στην επόμενη φάση.

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 61΄ με τον Κιταμπάλα, αλλά στο 81΄ ο Όγκμποε και ο Ορτέγκα στις καθυστερήσεις ανέτρεψαν το σκηνικό, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για τους Κρήτες.

Πολύ εύκολα ο Ατρόμητος επικράτησε με 4-0 της Σπάρτης και πέρασε πανηγυρικά στους «16» του θεσμού (χωρίς βαθμό έμεινε η ομάδα της Λακωνίας).

Με δύο γκολ του Ουάρντα κι ένα του Μάντσον οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στο 74΄ ο Μενσά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.