Skip to main content

«Άλλαξε χέρια» η ΚΑΕ Πανιώνιος

«Άλλαξε χέρια» η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου.

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ της Νέας Σμύρνης έκανε γνωστό οι μετοχές του Σταύρου Αλευρογιάννη μεταβιβάστηκαν οριστικά στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και με καθυστέρηση λίγων μηνών (οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε) ο τελευταίος είναι από σήμερα (31/10) ο νέος διοικητικός ηγέτης της εταιρείας. 

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: «H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα έγινε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο. Οι μετοχές παραχωρήθηκαν και η εγγυητική επιστολή παρέμεινε στην διάθεση της ΚΑΕ. Η απελθούσα διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αγωνιστική περίοδος 2018-2019».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έκανε λόγο για ενίσχυση της ομάδας: «Ολοκληρώθηκε τυπικά και οριστικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας με στόχο να εξασφαλίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την θέση που του ανήκει στην Α1 κατηγορία. Είμαστε σίγουροι ότι στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε αρωγό τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».